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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Agropecuária Oeste. |
Data corrente: |
21/09/2021 |
Data da última atualização: |
27/10/2021 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
PIERETTI, E. M.; OLIVEIRA, G. A.; PADOVAN, M. P. |
Afiliação: |
EMERSON MELO PIERETTI, GRADUANDO EM AGRONOMIA - FACULDADE ANHANGUERA DE DOURADOS; GABRIELA ANDRADE DE OLIVEIRA, MESTRANDA EM AGRONEGOCIO - UNIVERSIDADE FEDERAL DA GRANDE DOURADOS, DOURADOS; MILTON PARRON PADOVAN, CPAO. |
Título: |
Sequestro e estocagem de carbono em sistemas agroflorestais biodiversos. |
Ano de publicação: |
2021 |
Fonte/Imprenta: |
In: JORNADA DE INICIAÇÃO À PESQUISA DA EMBRAPA, 2021, Dourados. Resumos. Brasília, DF: Embrapa, 2021. JIPE 2021 |
ISBN: |
978-65-87380-50-6 |
Idioma: |
Português |
Palavras-Chave: |
Biomassa aérea; Fixação de carbono; Serviços ambientais. |
Categoria do assunto: |
A Sistemas de Cultivo |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/227243/1/Emerson-.pdf
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Marc: |
LEADER 00607nam a2200169 a 4500 001 2134637 005 2021-10-27 008 2021 bl uuuu u00u1 u #d 020 $a978-65-87380-50-6 100 1 $aPIERETTI, E. M. 245 $aSequestro e estocagem de carbono em sistemas agroflorestais biodiversos.$h[electronic resource] 260 $aIn: JORNADA DE INICIAÇÃO À PESQUISA DA EMBRAPA, 2021, Dourados. Resumos. Brasília, DF: Embrapa, 2021. JIPE 2021$c2021 653 $aBiomassa aérea 653 $aFixação de carbono 653 $aServiços ambientais 700 1 $aOLIVEIRA, G. A. 700 1 $aPADOVAN, M. P.
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Registro original: |
Embrapa Agropecuária Oeste (CPAO) |
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Biblioteca |
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Tipo/Formato |
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Registro |
Volume |
Status |
URL |
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| Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Gado de Leite. Para informações adicionais entre em contato com cnpgl.biblioteca@embrapa.br. |
Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Gado de Leite. |
Data corrente: |
04/05/2022 |
Data da última atualização: |
16/08/2022 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Anais de Congresso |
Autoria: |
NOGUEIRA, T. da S.; MORO, V. A.; SIQUEIRA, K. B.; GOLIAT, P. V. Z. C. |
Afiliação: |
THALLYS DA SILVA NOGUEIRA, Universidade Federal de Juiz de Fora; VITOR AGOSTINHO MOURO, Universidade Federal de Juiz de Fora; KENNYA BEATRIZ SIQUEIRA, CNPGL; PRISCILA V. Z. C. GOLIAT, Universidade Federal de Juiz de Fora. |
Título: |
Analysis of the Brazilian artisanal cheese market from the perspective of social networks. |
Ano de publicação: |
2021 |
Fonte/Imprenta: |
In: INTERNATIONAL CONFERENCE ON INTELLIGENT SYSTEMS DESIGN AND APPLICATIONS, 21., 2021. Proceedings... Cham: Springer, 2021. |
Páginas: |
p. 900-909. |
DOI: |
https://doi.org/10.1007/978-3-030-96308-8_84 |
Idioma: |
Inglês |
Notas: |
ISDA 2021.
Evento online. |
Conteúdo: |
The present work refers to the results obtained by developing a computational system called ?Observatório do Consumidor.? It can collect, store, process, and extract information from Twitter social network database based on business intelligence concepts. The objective is to evaluate the artisanal cheese consumption habits in Brazil by analyzing tweets. Using artificial intelligence techniques, data mining, and natural language processing is possible to identify information about consumption trends for artisanal cheeses in Brazil, which were unknown until now. The results showed that the ?Observatório do Consumidor? achieved the proposed objectives by providing information about opinions? polarity and the characteristics and consumption habits of artisanal cheese in Brazil. Additionally, this system shows itself as a dynamic, managerial, and strategic tool for developing new products, marketing strategies, sales, among others. |
Palavras-Chave: |
Business intelligence; Digital transformation; Inteligência artificial; Inteligência de negócios; Market research; Transformação digital. |
Thesagro: |
Consumo; Pesquisa de Mercado; Queijo; Tomada de Decisão. |
Thesaurus NAL: |
Artificial intelligence; Decision making. |
Categoria do assunto: |
L Ciência Animal e Produtos de Origem Animal |
Marc: |
LEADER 02041nam a2200325 a 4500 001 2142663 005 2022-08-16 008 2021 bl uuuu u00u1 u #d 024 7 $ahttps://doi.org/10.1007/978-3-030-96308-8_84$2DOI 100 1 $aNOGUEIRA, T. da S. 245 $aAnalysis of the Brazilian artisanal cheese market from the perspective of social networks.$h[electronic resource] 260 $aIn: INTERNATIONAL CONFERENCE ON INTELLIGENT SYSTEMS DESIGN AND APPLICATIONS, 21., 2021. Proceedings... Cham: Springer$c2021 300 $ap. 900-909. 500 $aISDA 2021. Evento online. 520 $aThe present work refers to the results obtained by developing a computational system called ?Observatório do Consumidor.? It can collect, store, process, and extract information from Twitter social network database based on business intelligence concepts. The objective is to evaluate the artisanal cheese consumption habits in Brazil by analyzing tweets. Using artificial intelligence techniques, data mining, and natural language processing is possible to identify information about consumption trends for artisanal cheeses in Brazil, which were unknown until now. The results showed that the ?Observatório do Consumidor? achieved the proposed objectives by providing information about opinions? polarity and the characteristics and consumption habits of artisanal cheese in Brazil. Additionally, this system shows itself as a dynamic, managerial, and strategic tool for developing new products, marketing strategies, sales, among others. 650 $aArtificial intelligence 650 $aDecision making 650 $aConsumo 650 $aPesquisa de Mercado 650 $aQueijo 650 $aTomada de Decisão 653 $aBusiness intelligence 653 $aDigital transformation 653 $aInteligência artificial 653 $aInteligência de negócios 653 $aMarket research 653 $aTransformação digital 700 1 $aMORO, V. A. 700 1 $aSIQUEIRA, K. B. 700 1 $aGOLIAT, P. V. Z. C.
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Registro original: |
Embrapa Gado de Leite (CNPGL) |
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